Viime kauden Tottenham Hotspur oli toiseksi suurin Mestarien liigassa. Tämän kauden Tottenham Hotspur ei ole tyydyttävä. Myös faneiden jalkapallo pelipaidat ovat varjostettu. Kahdeksan kilpailukierroksen jälkeen sijoittui vain yhdeksänneksi. Toivo kilpailla neljässä liigassa ei ole optimistinen.

British Cupissa neljäs joukkue eliminoi heidät, ja liigassa heikompi Brighton voitti heidät sarjassa. Tällainen ennätys on todella pelottavaa, ja useampi media on paljastanut, että Tottenham Hotspur ei voi päästä neljän parhaan joukkoon ja päästä Mestarien liigaan tällä kaudella, jolloin pelaajille asetetaan rangaistus palkan alennuksesta ja bonusten peruuttamisesta. Aiheuttaako tämä fanit riisua Tottenham Hotspur pelipaita? Tämä voi myös motivoida pelaajia toisaalta, ja toisaalta pelaajia istuu ehdottomasti palkanleikkauksen moraali, mikä ei ole hyvä uutinen köyhälle Tottenham Hotspurille.

Palkan leikkaus ei todellakaan ole hyvä toimenpide. Vaikka se voi hieman parantaa nykyistä finanssikriisiä, se ei voi vakauttaa kansalaisia. En tiedä mitä heidän on tehtävä, odotamme ja näemme.