29-vuotias Gueye on senegalilainen, jota Pariisin Saint-Germainin joukkue piti tammikuussa. Olen aina toivoa, että hänellä on mahdollisuus käyttää omaa klubi jalkapallo pelipaidat. Pariisin Saint-Germain -joukkue ilmoitti 30. päivä allekirjoittavansa nelivuotisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Gueyen kanssa.

Gueyen siirtomaksun määrää ei ole ilmoitettu Pariisin Saint-Germainin osalta. ”Paris Saint-Germain on ilo ilmoittaa allekirjoittamiseen Gueye.” Ranskan mestari sanoi sosiaalisen median että Gueye piti nro 27 Paris Saint-Germain pelipaita. Gueye sanoi haastattelussa klubin viralliselle verkkosivustolle: "Olen erittäin ylpeä voidessani allekirjoittaa Pariisin Saint-Germainin kanssa. Toivon voivani liittyä Pariisin Saint-Germainiin, klubiin, jolla on suuri kehityssuunnitelma Euroopassa. henkilökohtaisen klubin urani seuraavalle tasolle. "

Jalkapalloilijana voit mennä jättiläisten seuraamaan omaa jalkapallo-jännittävää peliäsi, mitä jokainen pelaaja odottaa parhaiten. Toivon, että hän on onnekas tulevaisuudessa.