Pariisin Saint-Germainin Cavanin hylkääminen on etukäteen tehty. Joten, kuka on korvaaja, joka tarvitsee esitellä Cavanin ottamaan tehtävänsä? Koska Neymarin suhteet Cavaniin ovat olleet huonoja, ja Pariisi Saint-Germain on jo työntänyt Cavaniin siirtomarkkinoille. Uutisten mukaan Neymar toivoo, että klubi voi korvata Cavanin Suárezilla. Pariisin Saint-Germain-Jalkapallo pelipaidat-fanit eivät odota odottamaan häntä liittymään.

Neymarin kokenut painajainen vuosi. Hänen suorituksensa oli epätyydyttävä sekä klubissa että maajoukkueessa. Nyt hän toivoo käynnistävänsä kilpailun kunniasta Suárezin avustuksella. Vaikka Suárez voitti Neymarin suosituksen, Paris Saint-Germain toivoo voivansa tarjota maailmanluokan edistystä, Suárez voi vastata kaikkiin tarpeisiin. Tuhannet fanit ovat ostaneet yhden oman Paris Saint-Germain pelipaita. Tämä on tyytymätön ampuja, erittäin kilpailukykyinen ja tuntuu hyvältä Neymarin kanssa.

Jos Pariisin Saint-Germain on todella otettava käyttöön, Neymarin välinen ristiriita ei ole poistettu kahden osapuolen välillä. Mielestäni Suárezin käyttöönotto olisi erittäin vaikeaa.