Tilanne, jolla Real Madrid kohtelee vanhoja pelaajia, on edelleen jäällä monille pelaajille. Tämän takia, kun Real Madrida kohtasivat Ronaldoa edullisesti, kuuluisa Modrić, joka on vanha pelaaja, pelkää astua Ronaldoon. Lisää media sanoi, että Modrić siirtyy Interiin. Faniksi, joka kerran omisti Jalkapallo pelipaidat, Real Madrid ei ole optimistinen tästä tilanteesta.

Modrićin edustaja tapasi Real Madridin puheenjohtajan ja teki selväksi, että pelaaja halusi liittyä Interiin. Kuitenkin Serie A-siirtoikkuna päättyi 17. elokuuta. Näyttää siltä,että Interellä ei ole mahdollisuutta toteuttaa halu saada Modrić. Modrićin menestys teki myös monet fanit pukeutuvat Real Madrid pelipaita seuraamaan häntä. Real Madrid vetosi myös Interiin yksityisesti Modrićille. FIFA: n tiedottaja vahvisti, että hän sai Espanjan klubilta kantelun italialaisesta klubista, joka yrittää allekirjoittaa Modrićin.

Mielestäni Real Madrid ei tällä hetkellä löydä Ronaldon varmuutta, eikä joukkueella ole kykyä korvata Ronaldon pelaajia. Mielestäni Real Madrid, uuden kauden kriisi on enemmän kuin vähän.