Luotettavien lähteiden mukaan sanottiin, että FC Bayern München -valmentaja Kovač, joka ei aikonut myydä sitä, kumosi Vidalin viestin Interille. Kovač odottaa liittymistä toipumisen jälkeen. Uusi kausi on alkanut ja fanit alkavat ostaa jalkapallo pelipaidat itselleen.

Kovač sanoi: "Toivon, että Vidal voi palata joukkueeseen mahdollisimman pian ja palata takaisin." Kovač sanoi, ettei hän halunnut sanoa mitään hänen tulevaisuudestaan. Kesällä 2015 Vidal liittyi FC Bayern Münchenin Juventukseen, ja Vidal pukeutui FC Bayern München pelipaita on ollut tärkeä joukkueen jäsen. 31-vuotias on sanottu siirtyvän Interelle kesällä. Sanotaan, että niin kauan kuin hinta annetaan, FC Bayern München lähtee Vidalista ja nyt Inter ei ole antanut erityistä tarjousta, mutta heillä on vielä riittävästi luottamusta.

Jalkapallon henkilökunnan muutos on myös uusi yhdistelmä jokaiselle klubille. Suuri jalkapalloilija voi muuttaa tiimin suuntaa. Joten, onko Vidal mennä Interiin, on myös asia, jota ihmiset odottavat.