Vuoden 2018 Venäjä-maailmancupin neljännesfinaaleissa Ranska voitti Uruguayn 2-0. On selvää, että 1/4 ranskalainen joukkue on tullut tämän suosikin suosittuun maailmaan. Ranskan joukkue on tullut iso kohde monille faneille ostamaan World cup 2018 pelipaita tukea niitä.

Vahvan joukkueen mukaan Uruguayn pitäisi olla myös läheinen ottelu ranskalaisessa joukkueessa. Uruguayssa on vahva puolustus, he menettivät vain yhden pallon neljällä ensimmäisellä ottelulla, ja eturivissä on eturivin kortti Suarez. Pelin alusta lähtien ranskalainen joukkue hyödynsi paremmuutta, vaikka kahden ryhmän välinen kokonaisvaltaisuus ei ole kovinkaan erilainen, mutta ranskalainen vahvuus voittaa hieman, ranskalaisen joukkueen kokonaisvaltainen vahvuus on etuna, he hallitsevat koko pelin. Peli ei antanut vastustajalle mahdollisuutta. Viimeisessä ottelussa Ranska voitti Uruguayn 2-0. Fanit ovat nostaneet Ranska world cup 2018 pelipaita juhlimaan voittoaan.

Ranskan joukkue pelasi Euroopan punaisia pahoja vastaan toisella puoliskolla. Mielestäni on erittäin jännittävää, että nämä kaksi pelaajaa kilpailevat. Loppujen lopuksi, kuka on voittaja, odotamme ja näemme.