Maailmancup ei ole pelkästään jalkapallon vaihe, vaan myös vaihe, jossa kaikki yritykset kilpailevat pimeässä. Suurin vertailu näistä on, että mielestäni se on World cup 2018 pelipaita. He ovat innokkaita käyttämään tiimiä, jolla on omat logomurut, jotta he voivat mennä pidemmälle, kunnes he pääsevät maailman huipulle ja saavat eniten altistumista.

Jalkapallon maailman vahvin paita sponsoroi epäilemättä Nike ja Adidas, ja Hummer on kolmanneksi. Takaisin historiaan, Adidas painostaa lähinnä Nikea jalkapallokentällä. Tänään, Nike on todellakin viimeinen voittaja, ja nyt on 11 joukkuetta yllään Adidas pelipaidat, ja ne eivät ole tulleet kisojen. Nike tukema Ranska world cup 2018 pelipaita ovat kaikki tulleet kolme parasta kilpailuihin. Kun ranskalainen joukkue rikkoi Belgiaa ensimmäisessä edellisessä finaalissa, Nike oli jo nauranut siitä, koska se oli lukinnut ensimmäisen rivin sijainnin etukäteen. Kroatia voitti myös Englannin semifinaaliin, ja Nike voittaa Adidaksen.

Nike sponsorit voitti mestaruuden Venäjän MM-kisoissa. Mielestäni tämä on toinen palkkaluokka heille jalkapallon alalla.